Новини
Оригінальні аксесуари KIA доступні за спеціальною літньою ціною!

Оригінальні аксесуари KIA доступні за спеціальною літньою ціною!

2018-08-08

До кінця серпня в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») окремі оригінальні аксесуари Kia можна придбати з економією 10%.

Компанія Kia Motors пропонує стильні і добре оснащені автомобілі, що забезпечують комфорт для водія авто і його пасажирів. Проте, Ваш улюблений Kia може стати ще більш функціональним завдяки оригінальним аксесуарам, які до 31 серпня можна придбати, заощадивши 10% вартості окремих аксесуарів.

Спеціальні ціни встановлені на 67 позицій, серед яких фаркопи і додаткове обладнання до них, багажники, монтовані на даху авто, і килимки для різних моделей корейського автовиробника.

За детальною інформацією звертайтеся до офіційних дилерів Kia.

* Ціни на окремі оригінальні запасні частини для автомобілів Kia знижені в порівнянні з цінами, які діяли до 01 серпня 2018 р Зниження ціни на окремі аксесуари становить 10%. Акція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» до 31.08.2018. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну акційного товару на дату його продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови акції.