Новини
Відтепер Kia Rio X доступний із заводським ГБО

Відтепер Kia Rio X доступний із заводським ГБО

2021-11-26

Офіційний дилер автомобілів Kia в Запоріжжі «Град Авто», повідомляє чудову новину: відтепер усі комплектації практичного кросовера Kia Rio X доступні для придбання із заводським ГБО.

 

Звертаємо Вашу увагу, що всі автомобілі пройшли сертифікацію, мають повний пакет документів для реєстрації та 7-річну гарантію від дистриб'ютора.

 
Придбавши автомобіль із ГБО, Ви отримаєте одразу чимало переваг. По-перше, це, звісно, економія на вартості палива, а по-друге згідно зі статистичними даними автомобілі з ГБО мають зменшений рівень викидів у навколишнє середовище. Так, згідно з дослідженням, проведеним у 2011 році у Словенії з метою порівняння кількості викидів автомобілів із бензиновими двигунами та двигунами, що працюють на газі, останні виявилися більш екологічними. Порівнюючи кількість вихлопів одного й того ж двигуна, що працює на газі і на бензині, було виявлено, що в режимі роботи з ГБО рівень викидів зменшується таким чином:
 

  • оксиду вуглецю (СO) на 30% у міському і на 10% у позаміському циклах;
  • оксидів азоту (NOx) на 41% у міському і на 77% у позаміському циклах;
  • вуглекислого газу (CO2) на 10% у міському і на 11% у позаміському циклах.

 
Таким чином, зупинивши свій вибір на Kia Rio X із заводським ГБО, Ви заощадите не лише свої кошти, а й подаруєте свою турботу довкіллю.


Нагадуємо, що наразі кросовер Kia Rio X, представлений в Україні, оснащено двигуном об'ємом 1,6 л з потужністю 123 к. с. та шестиступеневою механічною або автоматичною коробкою передач. Автомобіль доступний у трьох комплектаціях: «Комфорт», «Бізнес» та «Престиж». Ціни на стартову комплектацію Rio X із ГБО з автоматичним круїз-контролем та заднім парктроніком стартують з позначки від 460 800 грн.*, а гарантія на автомобіль становить 7 років**.
 
 
 
** Ціни з ПДВ станом на 25.11.2021. Розрахунки в гривні за курсом зазначеним на сайті кіа.соm/ua на день виписки рахунку-фактури. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі.
** Гарантія 7 років або 150 000 км залежно від того, що настане раніше, розповсюджується на окремі моделі Kia, а саме: Sportage, Stonic придбані в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» виключно з 01.10.2020 року, а на моделі Kia Rio – з 08.02.2021 року. Гарантія на всі інші моделі Kia, зокрема, Picanto складає 5 років або 150 000 км залежно від того, що настане раніше. Детальні умови гарантії та обмеження зазначені у сервісній документації.