Новини
Седан Kia Rio і крос-хетчбек X-Line пропонуються з вигодою до $1800!

Седан Kia Rio і крос-хетчбек X-Line пропонуються з вигодою до $1800!

2018-10-18

Автомобілі сімейства Kia Rio протягом багатьох років користуються заслуженою популярністю у практичних автолюбителів. Цієї осені придбання седана Kia Rio або крос-хетчбека X-Line стає вигідним як ніколи завдяки вигоді до $ 1800.

З 17 жовтня до 31 грудня 2018 року в офіційній дилерській мережі Kia компанії «Фалькон-Авто» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») діє спеціальна пропозиція на популярні моделі сімейства Kia Rio: практичний седан і молодіжний крос-хетч X-Line.

Седан Kia Rio

Незважаючи на те, що в останні роки кросовери «відкусили» значну частину ринку нових автомобілів, компактні седани як і раніше користуються популярністю у практичних автомобілістів, що шукають універсальний авто на всі випадки життя. Новий Rio седан – саме з таких.

До кінця листопада придбати Kia Rio в кузові седан можна з вигодою* до $ 1000**, при цьому ціна на автомобіль стартують з позначки $14 600**. За цю суму покупець отримує седан зі 100-сильним бензиновим двигуном 1.4, 6-ступінчастою МКПП і комплектацією Entry (Ентрі).

Зовнішність моделі 2018 року стала значно сучаснішою: спокійний привабливий дизайн доповнили денні ходові вогні, в окремих комплектаціях фари головного світла можуть бути проекційними, а задні ліхтарі - повністю світлодіодними. При цьому елементи задньої оптики візуально з'єднує горизонтальна лінія, проводячи паралель зі старшими моделями Sportage і Ceed. Повністю оновився і інтер'єр. Проте, вибирають такі автомобілі не стільки за дизайн, скільки за можливість упакувати в багажник до 480 літрів поклажі (при цьому обсяг може бути додатково збільшений за рахунок складання спинок задніх сидінь).

 

Комплектація стартової версії Entry (Ентрі) включає подушки безпеки водія і переднього пасажира, ABS в комбінації з системами електронної стабілізації і утримання авто під час старту на схилі, передні склопідйомники, підігрів передніх сидінь, систему контролю за тиском в шинах, кондиціонер, денні ходові вогні, дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і обігрівом, а також магнітолу з роз'ємами USB і AUX.

Kia Rio X-Line

Тим, хто бажає поєднати зручність хетчбека з універсальністю кросовера, адресована абсолютно нова модель X-Line. Автомобіль має кліренс 170 мм, стилізований обвіс з нефарбованого пластика по периметру, більш просторий, ніж у звичайного Rio-хетчбека кузов, а також багате оснащення.

В період дії спеціальної пропозиції X-Line пропонується за ціною від $15 900**, при цьому вигода* дорівнює $1 800**!

X-Line комплектується бензиновим двигуном потужністю 123 к.с. (об’єм 1.6 л.). Мотор агрегатується 6-ступінчастою «механікою» або ж автоматичною КПП з тим же числом ступенів.

Оснащення стартової версії Comfort (Комфорт) включає шість подушок безпеки, ABS в комбінації з системами електронної стабілізації і утримання авто при старті на схилі, підігрів керма і передніх сидінь, електричні склопідйомники всіх дверей, систему контролю за тиском в шинах, клімат-контроль, світлодіодні денні ходові вогні, дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і обігрівом, а також мультимедійну систему з можливістю відтворення музики з зовнішніх носіїв через роз'єми AUX і USB.

Детальніше про оснащення Kia Rio седан і X-Line на сайті www.kia.com/ua

 * Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 17.10.2018 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 17.10.2018. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.