Новини
Спеціальну цінову пропозицію на гібридний кросовер Kia Niro продовжено до 31.01.2019!

Спеціальну цінову пропозицію на гібридний кросовер Kia Niro продовжено до 31.01.2019!

2018-12-13

Відмінна новина для шанувальників високих технологій: гібридний кросовер Kia Niro 2018 року виробництва можна придбати з вигодою $ 1 500 незалежно від комплектації до кінця січня наступного року.

«Фалькон-Авто», офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні, оголошує про продовження зимової пропозиції на Kia Niro, в рамках якої один з найдоступніших гібридних кросоверів в Україні можна придбати з вигодою $ 1 500**. Дана можливість буде актуальна до 31 січня 2019 року.

Так, стартова версія Comfort (Комфорт) коштує $24 000*. За цю суму покупець отримує автомобіль, оснащений гібридною силовою установкою сумарною потужністю 141 к.с. з системою рекуперації і роботизованою 6-ступечатою ​​коробкою передач DCT.

Комплектація включає підігрів керма, передніх і задніх (в окремих комплектаціях) сидінь, сім подушок безпеки, електронну систему стабілізації ESC, антиблокувальну систему гальм, противідкатну систему HAC, систему стеження за рухом в смузі, дзеркала заднього виду з електрорегулюванням і обігрівом, систему автоматичного включення головного світла, двозонний клімат-контроль, систему вибору режимів роботи двигуна і трансмісії Drive Mode Select, круїз-контроль, аудіосистему з 5-дюймовим дисплеєм.

Середня комплектація Business (Бізнес) доступна за ціною $26 600*, ну а автомобіль в топ-виконанні Prestige (Престиж) в період дії спеціальної пропозиції можна придбати за $29 700*. З детальним переліком оснащення можна ознайомитися на сайті дистриб'ютора «Фалькон-Авто».

Нагадаємо, що всі версії Kia Niro оснащуються прогресивної силовою установкою, що забезпечує витрату палива від 3,8 л/100 км***.

* Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 10.12.2018 р Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури.

** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 25.10.2018. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

***Дані про витрату палива надані виробником Kia Motors Corporation